Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Jordomrejse med ø-hop i Stillehavet

torsdag, d. 3. oktober 2019 - kl. 19:00

Af Henrik Schumacher:
Vi starter i den multikulturelle storby Kuala Lumpur og ender i Flower-Power byen San Francisco.
Inden vi begiver os på ø-hop i Stillehavet kommer vi forbi Banda Aceh i Indonesien, som tilbage i 2004 blev ramt af en voldsomt tsunami.
 
Vi flyver derfra nordpå og efter et par dage i det hektiske Hong Kong går turen ud til Stillehavet, hvor vi besøger de nordlige Marianer og Guam – begge US-territorier, som er meget populære blandt Koreanere og Japanere.
 
Næste stop er den frodige ø Pohnpei i Mikronesien og videre til Marshalløerne med udflugt til den lille tropiske ø Eneko.
Derefter lægger vi vejen forbi Kiribati, en af de første ø-stater, som er ved at drukne pga klimaforandringer.
 
I Samoa – Stillehavets perle, står den på en uges cykling på øen Savaii med overnatning i åben hytter på stranden.
 
Vi krydser datogrænsen på vej til Amerikansk Samoa, en overset destination med masser af tropisk skov og smukke små strande.
Sidste stop i det store hav er de tre hawaiianske øer Kauai, O’ahu og Maui.
Inden turen går hjem efter to måneder, så har vi en to dages stopover i San Francisco i smukt forårsvejr.
Pladsbestilling ikke nødvendigt. Men erfaringsmæssigt kommer der mange til Henriks foredrag. Så vi anbefaler at I kommer i god tid.