Kærlighed har ingen alder. Nærkontakt med Senegal i 2019 og 2020

torsdag, d. 6. august 2020 - kl. 19:00

Af DBK medlem Erik Pontoppidan:
Det hele startede med en måneds ophold i landsbyen Abene i det sydlige Senegal i januar-februar 2019. Jeg var nyslået single, vinteren stod for døren, og som erfaren berejst ved jeg, at et besøg hos en totalt fremmed kultur er en supergod kur, hvis man har brug for et mere positivt livssyn.

Mine to ophold i Abene i 2019 og 2020 blev uforglemmelige, men de var meget forskellige. Jeg kom tæt ind på livet af flere af de lokale og deres dagligdag, og jeg fik flere rigtige venner. Men jeg kom også tæt ind på livet af flere splittergale danskere, som havde nære kontakter til landsbyen. Derom mere i mit foredrag.

Og så fik jeg lokal kæreste i Abene! Absolut ikke noget, der var planlagt hjemmefra, men det er bare et af mange eksempler på, at det er totalt uforudsigeligt, hvad der sker i vores liv, og hvem vi møder. Fatou og jeg blev så glade for hinanden, at jeg besluttede at rejse til Senegal igen i januar 2020 for at lære hende bedre at kende. Og nu skal vi giftes! Under min sidste rejse i januar besøgte jeg hendes forældre i byen Ziguinchor, og hun sagde, at jeg var godkendt!

Læs mere på www.ponty.dk/senegal2020.htm