Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Koncert med pop og jazz – gratis – tag din mad med

lørdag, d. 25. januar 2020 - kl. 17:00

Return to Whatever består af Asger Eir på trommer, Jakob Schiøler på keyboard, Martin Berg på el-bas, Niels Beck på guitar og Anette Ernst på sang.
Return to Whatever spiller både numre med sang og instrumentalnumre.
 
Når der er sang i front spilles der soul/funk/jazz-inspirerede numre af forbilleder som f.eks. Stevie Wonder, Anita Baker og George Benson.
 
Når der spilles instrumentalt er det typisk fusionsjazz (jazzrock) af forbilleder som f.eks. Lee Ritenour, Herbie Hancock og Wes Montgomery.
 
Caféen åbner kl 18, så du har god tid til at komme ind og spise. Det kan du naturligvis gøre både før og under koncerten.
 
Bandet spiller to sæt kl 20-22.00 med en pause midtvejs.