Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Vandreture til Machu Picchu ved Kondor rejser

tirsdag, d. 25. februar 2020 - kl. 19:00

The Speek will be In English – Rejseforedraget vil foregå på engelsk.
Machu Picchu er ikke overraskende ét af Verdens Syv Nye Vidundere. Fra sin placering på toppen af et bjerg, højt oppe over den frodige, grønne Amazonregnskov, troner den imponerende store ruin.

Den gamle inkaruin omgærdes af stor mystik og fascination, og omkring 1,5 millioner besøgende har de sidste år valfartet dertil fra hele verden for selv at opleve stedet, de har så ofte har ladet sig betage af på billeder. Mange af disse besøgende vælger at komme til Machu Picchu i vandrestøvler.
At vandre til Machu Picchu (i modsætning til at komme med toget) gør nemlig hele oplevelsen så meget større og, alt efter hvilken rute du vælger, så vil du betages af helt utrolige bjerglandskaber, komme over høje bjergpas, ned i grønne dale, forbi blå laguner, gå på opdagelse i gamle inkaruiner og bevæge dig gennem magisk tågeskov til din rejse
kulminerer med det første magiske syn over Machu Picchu.

Til dette foredrag bringer vi dig gennem ord og billeder med på 4 af de mange mulige vandreruter, der fører dig til Machu Picchu: Inkastien 2 dage, Den “Klassiske Inka sti” på 4 dage, Salkantay Trekket og Lares Trekket.

Det er 4 fantastiske vandreruter, der på hver sin måde giver dig en storslået natur- og rejseoplevelse, kombineret med et besøg på Machu Picchu.
Derudover fortæller vi om en bonusrute for dig, der ikke kan få nok og gerne vil have endnu
mere ud af oplevelsen.

Tilmelding til foredraget er ikke nødvendig. Du dukker bare op.
Foredraget varer cirka 90 minutter, inkl. 10 minutters pause undervejs, hvor man kan købe en kop kaffe eller et glas vin i cafeen.

Rejseforedraget vil foregå på engelsk.