Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Kulturnat. DBK medlem Mette Ehlers Mikkelsen. Færøerne. 007 optagelser, søpapegøjer og at rejse med 3 store børn

fredag, d. 15. oktober 2021 - kl. 20:00

Bliv inspireret til at rejse til Færøerne selv. Bliv inspireret til at rejse med dine store børn. Se det vilde sted, hvor en del af den nye James Bond film er optaget. Få praktiske tips til at vælge steder, komme rundt og holde udgifterne nede. Smukke billeder og masser af viden om øerne økonomi og erhverv for de interesserede.


Foredragsholderen Mette Ehlers Mikkelsen har rejst i hele 171 ud af verdens 195 lande. Det forhindrede hende bestemt ikke i at forelske sig i Færøerne.

Hun rejste dertil i sommeren 2020 under pandemien i en åben periode sammen med sine tre store børn. Foredraget inspirerer også til at rejse med ens store børn så meget og længe som de hsr lyst. Mettes børn er alle medlemmer af De Berejstes Klub, har rejst i 80-85 lande hver og er med på Cafe Globen og fortæller.