Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Kulturnat. I kejserpingvinernes verden – Rejse til Sydpolen

fredag, d. 15. oktober 2021 - kl. 18:00

Verdens poler rummer nogle af verdens smukkeste landskaber og mest interessante dyr – Kejserpingviner, og meget andet.


Der er svært ikke at blive betaget af stederne. Samtidig gemmer de på spændende historier om både død og sejr. En følelse man fornemmer, når man står der, selvom turen dertil er blevet noget lettere. Og så er polerne de eneste steder, hvor man kan gå rundt om jorden på under et minut.


Elsebeth Finnick, der har medlemsnummer 462, tog i 2015 til Sydpolen for at oplevet noget af magien ved at være ved polen. Normalt lægger hun dog mest vægt på længere ophold blandt mennesker i fremmede kulturer. Hun modtog Folkersen prisen i 2018.