Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Malawi – Afrikas varme hjerte – et venligt land at besøge

tirsdag, d. 21. juli 2020 - kl. 19:00

Af: Jes Colding
Malawi er et af de små lande i Afrika, som de fleste først få besøgt efter de store safari-lande.
Det er samtidig et land, der er virkelig venligt. Her er landsbyer med glade børn, som nysgerrigt kommer hen og hilser på og griner når de ser fotos og video af sig selv.
Her er marker med sukkerrør, peanuts og mango. Her er dejlige steder rundt langs søen midt i landet. Her er muligheder for safari i nationalparker.

Samtidig er her både fattigdom og stor foretagsomhed. Samtidig er det er sted i Afrika, som det faktisk plejer at være muligt at rejse til uden lang forberedelse med visa mv.

Mød Jes Colding, der har rejst og arbejdet i landet igennem en længere årrække, og virkelig kender det til bunds. Hans entusiasme smitter.
Der bliver mulighed for gode konkrete råd til at besøge landet, når verden åbner igen.