Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Mangfoldige Peru – Stillehavskysten, Andesbjergene og Amazonas

tirsdag, d. 28. januar 2020 - kl. 19:00

The Speek will be In English – Rejseforedraget vil foregå på engelsk.

Peru er i sandhed mangfoldighedernes land, og det at landet består af så forskelligartede geografiske områder som Stillehavskyst/ørken, høje Andesbjerge og højslette til grøn og frodig Amazonas jungle gør Peru til et helt utroligt land at rejse i.
Og når landet så samtidig har en rig kulturarv med ældgamle imperier og historiske levn, der går 6.000 år tilbage i tiden, har man en meget spændende kombination af fantastisk natur og fascinerende kultur.

Til dette foredrag tager vi dig gennem ord og billeder med på vores mest populære 21 dage lange rundrejse, som bringer dig fra Lima og videre ned langs Stillehavskysten til Paracas og Ballestas-øerne, over de mystiske Nazca-linjer, til Arequipa, gennem den dybe Colca-kløft og op på toppen af Andesbjergene til Titicaca-søen.

Herfra går turen videre til Inkaernes gamle hovedby Cusco, ned i Inkaernes Hellige Dal og til Machu Picchu, hvorfra rejsen sluttes af i den dybe Amazonas jungle.

Foredraget varer cirka 90 minutter, inkl. 10 minutters pause undervejs, hvor man kan købe en kop kaffe eller et glas vin i cafeen.