Med beduinerne gennem Sinai-ørkenen og Colored Canyon

tirsdag, d. 17. august 2021 - kl. 19:00

(- og lidt om ét af de smukkeste dykkersteder i verden; Dahab.)
Jeg tabte mit hjerte til Sinai, beduinerne og egypterne for længe siden; og bliver hver eneste gang jeg er der betaget af deres gæstfrihed og den smukkeste natur.
Efter mange år med uro i området, er beduinerne blevet enige om, at det er en bedre forretning for dem at give turister en fantastisk oplevelse gennem “deres” ørken, så nu arbejder de sammen, til glæde for bl.a. os.
6 dage, 140 km sammen med 34 deltagere, der alle samlede penge ind til fordel for Legeheltene og Børneulykkesfonden gennem Adventure for Charity.
Pia Allerslev er tidligere Kultur- og Fritidsborgmester i København. I dag er hun selvstændig med rådgivning af virksomheder og professionelt bestyrelsesarbejde.
Hun har altid takket ja til udfordringer; altid til fordel for velgørenhed. Det har bl.a. bragt hende til Paris på cykel, op ad Kilimanjaro, gennem Namibias ørken, Sinaiørkenen og senest 150 km i Island. De seneste 5 år har hun sammen med sin mand Henrik Uth (der tidligere har holdt foredrag i klubben) samlet ind til fordel for Legeheltene på de danske hospitalers børneafdelinger.