AFLYST – Covid-19 – Med krigskorrespondent Lene Frøslev i verdens brændpunkter

lørdag, d. 21. marts 2020 – kl. 15:00

Kom med krigskorrespondenten Lene Frøslev på rejse til nogle af Verdens brændpunkter. Mød nogle af de mennesker, der har en hverdag i krigs-, konflikt- og oprørszoner. Bliv smuglet med ind over Khyber Passet fra Pakistan til Afghanistan i blå burka. Kom med ned i skyttegravene i Afghanistan i opgøret med Taleban. Kør i konvoj til et kaotisk Bagdad efter Saddams fald. Hør hvordan det er at blive beskudt af en israelsk kampvogn i Gaza. Og oplev million-demonstrationerne på Tahrirpladsen i Cairo under Det Arabiske Forår.

Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs, og der vil blive mulighed for at prøve en burka og en skudsikker vest.

Lene Frøslev er uddannet journalist, og hun har arbejdet 30 år for Information og Berlingske som udenrigs- og krigskorrespondent. Hun er medlem og tidligere formand for Kvindelige Eventyreres Klub og medlem af De Berejstes Klub (#743), hvor hun er chefredaktør for rejsemagasinet Globen. Et tilsvarende foredrag blev holdt i Cafe Globen i januar 2018.”