AFLYST: Mellemamerika i 8 måneder. Oplevelser og råd til, hvordan man gør med at arbejde og virkeliggøre drømme som ung

torsdag, d. 5. august 2021 - kl. 19:00

 KomAmanda er desværre nødt til at aflyse af personlige årsager.
Hun kommer heldigvis tilbage i næste måned, så håber at I dukker op til den tid.
Caféen beklager
Kog tilbring et par hyggelige timer sammen med Amanda Rico som vil fortælle dig om, hvordan det var at tage på sin 8 måneders solo-rygsæksrejse til Centralamerika. Amanda vil bl.a. komme ind på, hvordan hun planlagde sin rejse, hvilke overvejelser hun gjorde sig undervejs samt hvordan hun sparede penge, for at kunne rejse så lang tid som muligt. Amandas rejse blev på ingen måde som ventet, for Amandas hovedformål med rejsen var bl.a. at søge information, så hun kunne opfylde sin drøm om, at skrive en kulturbog for børn.
Amanda vil derfor dele ud af sine erfaringer og fortælle om nogle konkrete oplevelser, som har haft stor indflydelse på hendes rejse. Amanda tror ikke på tilfældigheder og har stor tiltro til, at vi skal have tillid til universet og at der er en mening med de ting vi udsættes for. Hun er stor fortaler for, hvor vigtigt det er at vi udfordrer os selv og husker at leve livet.
 
Amanda er 34 år og har allerede oplevet mere end de fleste. Hun er stifter af Ricos Orbis og er bl.a. uddannet rejseleder, folkeskolelærer samt svømmelærer. Hun har boet og arbejdet i flere forskellige lande og er selv født og vokset op i en landsby i Sydspanien. Hun interesserer sig meget for musik, er selv trommeslager og percussionist og taler flydende spansk. Hun interesserer sig desuden for kommunikation, relationer blandt mennesker samt selvudvikling
 
“Jeg elsker at rejse. Jeg rejser for at opleve nye kulturer, for at møde lokalbefolkningen, for at lære om andre samfund, høre og opleve om deres traditioner samt madkulturer. Jeg er nysgerrig på livet og nysgerrig på hvor forskellige vi mennesker kan leve og have en hverdag på. Jeg trives, når jeg kan undres og lære nye ting. Det er prisværdigt når ukendte folkeslag byder én velkommen og når man får lov til at være en del af noget større”.
 
Tjek også hendes blog
Www.amandarico.dk
YouTube: Ricos Orbis
Instagram Ricos Orbis @amandarico