Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Mit livs rejse – 80 dage med min datter til Patagonien, Antarktis og Påskeøen

onsdag, d. 12. februar 2020 - kl. 19:00

Jørgen og Line Retsbo

Præcis 80 dages eventyr i Patagonien, Antarktis og på Påskeøen var det ikke svært at lokke Line med på efter hendes vel afsluttede uddannelse og det blev en tur for livet.
Den var kun løst planlagt hjemmefra og trak undervejs store veksler på vor omstillingsevne, bl.a. fordi vi gik efter et last minute offer til det syvende kontinent! Men alligevel, da vi sad i flyet hjemad var alle drømmene gået i opfyldelse – med en enkelt undtagelse. Foredraget har tidligere været holdt den 14. marts, 2019.


Vi havde sagt goddag til pingvinerne på Antarktis, været til kagebord på Falklandsøerne, sovet i telt blandt ikoniske bjerge i Patagonien, vandret til Amerikas højeste bjerg Aconcagua, trænet vores spanske, drukket masser af Pisco Sour og Malbec, blevet venner med danske udvandrere og en operasangerinde i Argentina, hilst på uudgrundelige moai-statuer på Påskeøen – og ikke mindst mødt en masse fantastiske mennesker.

Alt det glæder jeg mig til at fortælle historier om og vise billeder fra i aftenens foredrag.

Tilmelding ikke nødvendig, men kom gerne i god tid for at få en plads.