Adventure Holdidays – New Zealand med stopover i Sydney

tirsdag, d. 1. september 2020 - kl. 17:00

New Zealand med stopover 4 dage i Sydney – 24 dages rundrejse med 2 danske rejseledere

Vi starter turen i Sydney med stopover i 4 dage. Vi byder bl.a på rundvisning i Sydney Operahus, Darling Harbour, Havnerundfart, Sydney Tower, Botanisk Have.
Vi bor i The Rocks, som er dejlig centralt og tæt ved operahuset. Alle måltider, udflugter og entreer er inkluderet.

Mange betragter New Zealand som verdens flotteste land med de smukkeste naturområder. Det kan være svært at være uenig heri.
Vi besøger både Sydøen og Nordøen i alt 18 dage og har udvalgt områder, som er et ”must see” at opleve, når man er ”Down under” og besøger Kiwiernes land.

Vi skal på overnatnings-Cruise på den fantastiske fjord Doubtful Sound, vi går i guldgravernes fodspor og besøger Skippers Canyon.
Vi går flotte vandreture ved Mount Cook Nationalpark, Queen Charlotte Sounds og Tongariro Nationalpark.

Vi skal på 6-timers naturoplevelsestur, hvor vi udforsker Otago halvøen for at finde gul- og blåøjede pingviner, sæler, søløver og de store royal albatrosser.

Vi har lagt hovedvægten på Sydøen – 11 dage. Maori-kulturen oplever vi på tætteste hold på Nordøen – her er vi sammen med en Maori-stamme i 2 dage.

Stort aktivitetsprogram med mulighed for flere gå- og vandreture inkluderet. Alle måltider er inkluderet(morgen, frokost & aften)

Foredragsholder: Ole Fryd Jensen & Lone Holm-Tygesen – Adventure Holidays

Tilmelding påhttps://www.adventureholidays.dk/informationsmoder/
 

 

During Tongariro crossing trek, we can see red crater with Mt Ngauruhoe in background. Some people are walking down, smoke is flying. New Zealand, North island