Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

New Zealand med stopover i Sydney

onsdag, d. 24. juni 2020 - kl. 19:30

Adventure Holidays: New Zealand med stopover 4 dage i Sydney – 24 dages rundrejse med 2 danske rejseledere

Vi starter turen i Sydney med stopover i 4 dage. Vi byder bl.a på rundvisning i Sydney Operahus, Darling Harbour, Havnerundfart, Sydney Tower, Botanisk Have.
Vi bor i The Rocks, som er dejlig centralt og tæt ved operahuset. Alle måltider, udflugter og entreer er inkluderet.

Mange betragter New Zealand som verdens flotteste land med de smukkeste naturområder. Det kan være svært at være uenig heri.
Vi besøger både Sydøen og Nordøen i alt 18 dage og har udvalgt områder, som er et ”must see” at opleve, når man er ”Down under” og besøger Kiwiernes land.

Vi skal på overnatnings-Cruise på den fantastiske fjord Doubtful Sound, vi går i guldgravernes fodspor og besøger Skippers Canyon.
Vi går flotte vandreture ved Mount Cook Nationalpark, Queen Charlotte Sounds og Tongariro Nationalpark.

Vi skal på 6-timers naturoplevelsestur, hvor vi udforsker Otago halvøen for at finde gul- og blåøjede pingviner, sæler, søløver og de store royal albatrosser.

Vi har lagt hovedvægten på Sydøen – 11 dage. Maori-kulturen oplever vi på tætteste hold på Nordøen – her er vi sammen med en Maori-stamme i 2 dage.

Stort aktivitetsprogram med mulighed for flere gå- og vandreture inkluderet. Alle måltider er inkluderet(morgen, frokost & aften)

Foredragsholder: Ole Fryd Jensen & Lone Holm-Tygesen – Adventure Holidays

Tilmelding påhttps://www.adventureholidays.dk/informationsmoder/
 

 

During Tongariro crossing trek, we can see red crater with Mt Ngauruhoe in background. Some people are walking down, smoke is flying. New Zealand, North island