AFLYST: Nordkorea

torsdag, d. 6. januar 2022 - kl. 19:00

Cafe Globen er lukket indtil foreløbig 16. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab – der blev afsluttet 30. september 2021 – viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS


Af Karen Hammer, medlem af Kvindelige Eventyrers klub:

I 2012 rejste jeg med Venskabsforeningen -Nordkorea-Danmark på en 11 dages tur til Nordkorea i anledning af Kim Il-sungs 100 års dag.
Det var en fin og meget interessant tur, hvor vi kom godt rundt i landet, oplevede snestorm nær det hellige bjerg Packtusan, og en imponerende parade af Nordkoreas moderne krigsmateriel.

Jeg lystrede ikke landets strenge krav om aldrig at bevæge mig udenfor hotellet uden en guide, og oplevede derfor også at blive “tilbageholdt” i næsten en time mistænkt for spionage- Jeg var ikke bange, men det burde jeg måske have været.

På denne rejse fulgtes jeg bl.a. med Ulrick Larsen, som siden er blevet meget berømt som “Muldvarpen” i Mads Bröggers film. Kom og hør, hvad jeg mener om den.