Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Nu Frivillig dag

lørdag, d. 19. september 2020 - kl. 14:00

Kom med til UNF Københavns store velkomst til arbejdet bag foreningens foredrag, studieture og workshops. Med en fælles stor passion for naturvidenskab har alle interesserede mulighed for at sprede vores budskab om naturvidenskab samtidig med, at man kan gense sine venner efter en lang corona pause. Det er stedet hvor man kan finde nye fede projekter at joine.
Vi vil mødes på Globen kl. 14, hvor der både vil være plads til noget socialt og introduktion til lokalforeningen. Der vil blive introduceret til lokalforeningernes mange grupper, som alle er i gang med spændende projekter indenfor tryk, planlægning af Naturfagsweekenden, foredrag og meget mere!

Tilmeld jer for at der kan blive bestilt mad.