Aflyst (Covid-19) Ø-HOP I Stillehavet, V/Jysk Rejsebureau

tirsdag, d. 7. april 2020 - kl. 19:00

Kom med til en aften i det sydlige Stillehavet, hvor vi skal på ø-hop mellem de forskellige øer. Her venter der oplevelser for livet med alt fra aktive vulkaner og lokale stammer til paradisstrande og krystal blå laguner. Jeg vil tage jer på en rejse gennem de forskellige ø-riger og guide jer gennem deres forskelligheder og mange muligheder.

Vi besøger det lille kongerige Tonga, hvor man spiser frisk fisk, bader på uberørte sandstrande og svømmer med fascinerende og kæmpestore pukkelhvaler. Ikke langt fra Tonga ligger Fiji, der byder på fantastiske overnatninger, verdensklasse dykning og en imødekommende lokalbefolkning, der møde jer med et ”bula”.

Samoa har fantastiske kør-selv-muligheder og små simple hytter ved øens smukke strande. Og videre på Vanuatu skal vi opleve aktive vulkaner og mystisk sort magi på den spændende ø, Tanna.

Vi skal også forbi nogle af Stillehavets mindre besøgte lande. Salomonøerne har noget af Stillehavets bedste dykning og masser af historiske levn fra 2. Verdenskrig. Kiribati føles som Verdens ende – og vi skal besøge bittesmå isolerede øer, hvor vi bor hos de lokale.

Herefter fortsætter turen til Fransk Polynesien, hvor der venter eventyr i form af ø-hop mellem Selskabsøerne og de fjerne Tuamotu-atoller. Vi skal blandt andet feste med de lokale på Bora Bora og svømme med hajer på Fakarava.

Til sidst tager vi til Cook-øerne – en ø-nation bestående af 15 øer spredt over et areal på størrelse med Vesteuropa. Rarotonga er hovedøen, hvor langt de fleste mennesker bor. Her drikker man en øl ved bådehavnen eller kører øen rundt på cykel og tager i kirke med de lokale. Vi slutter af på Aitutaki, hvis turkisblå lagune siges at være den smukkeste i verden.

Jeg glæder mig til at inspirere jer til jeres rejse i Stillehavet.

De bedste hilsner,

Mathias Kræpping Mouritsen