Ørkenvandring Sinai. 150 km med beduiner

tirsdag, d. 14. juli 2020 – kl. 19:00

Ørkenvandring Sinai: 150km sammen med Sinai beduierne henover en uge, igennem de smukkeste landskaber og under de mest primitive forhold. Sidste år var en stor gruppe på ørkenvandring i Syd Sinai og de oplevede alt fra 40 grades ulidelig varme til bjergpas bestigninger i selskab med lokale Bedouiner.
Om Henrik Uth: Henrik stiftede i 2015 Climb For Charity som samler penge ind til Børneulykkesfonden og deres Legehelte rundt om på de Danske hospitaler ved at bestige bjerge. Siden er det blevet udviddet med Run For Charity som går ud på lange hårde vandre og løbe ture i skønne og afsidesliggende lande. Igennem disse 2 Charities har Henrik ledt grupper til en række spændende steder.

Foruden at have sejlet de 7 have som sømand og have været i mere ned halvdelen af jordens lande, har Henrik de senere år stiftet bekendtskab med Mont Blanc, Elbrus, Kilimanjaro og Toubkal foruden at have løbet ultramarathoner i en række ørkener – såsom Sinai, Sahara og Namibia – Rig på oplevelser, fra sporten, velgørenheden og kulturens verden kommer Henrik og deler sine oplevelser