På rundtur i det Indiske Ocean ud for Østafrika

torsdag, d. 15. september 2022 – kl. 19:00

Ved Heinz-Josef Scherers:
Der bliver tale om et rejseforedrag suppleret med en sammenfatning af de forskellige landes historie.

Vi starter vores tur i Mauritius! Mauritius er et af de steder, der kommer tættest på paradis på jorden
Øen grænser op til koralrev, azurblåt hav og kridhvide strande i kontrast til grønne skove med gådefulde kratersøer og smukke vandfald. Mauritius er et eksklusivt ferieparadis langt væk fra masseturismen.

Næste stop Île de la Réunion
Øst for Madagaskar og nær Mauritius i Det Indiske Ocean, lokker den lille ø Reunion med spektakulære landskaber med dramatiske vulkaner, tårnhøje vandfald og tæt frodighed.

Næste destination Madagaskar
Hvor skal man begynde for at fortælle om Madagaskars skønhed? Er det den gigantiske mangfoldighed af arter, der giver os mulighed for at se unikke dyrevæsener? Eller er det de maleriske landskaber og vegetation? Eller er det den varme åbenhed, som beboerne byder dig velkommen med?

Videre til Mayotte
Mayotte – det lidet kendte tropiske paradis i EU! Europas forpost i Afrika! Europas mest eksotiske hjørne!
Koralrev i det turkisblå hav, vaniljeplantager og øde hvide sandstrande: ville I have troet, at EU har så smukke hjørner? Mayotte har kun været en del af EU siden 2014.

Næste destination: Kenya
Kenya – næppe noget andet land inkarnerer vores drøm om det vilde og romantiske Afrika. Næppe noget andet land er så belastet med fordomme og klichéer og har præget det europæiske billede af Afrika så meget som Kenya. Det østafrikanske land er meget mere end blot en safari- og stranddestination og har en rig historisk og kulturel arv.

Next Stop Zanzibar
Zanzibar – alene navnet får mange til at drømme. Denne eksotiske øgruppe ud for Tanzanias kyst lokker med lange sandstrande, turkisblåt hav og travle multikulturelle byer. Uanset om du snorkler eller er i nationalparken – Zanzibars unikke flora og fauna vil inspirere dig!