Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Pakistan – Hunzadalen og karakoram highway

tirsdag, d. 30. november 2021 - kl. 19:00

Søren Bonde, partner i Panorama Travel, tager dig med på et enestående road-trip gennem nogle af verdens smukkeste bjerge i det nordlige Pakistan.

I firehjulstrækkere følger vi den legendariske Karakoram Highway i et af verdens barskeste men også mest storslåede områder.

På denne ekspeditionsprægede rejse til Pakistan ser vi safirblå søer, gletsjere, adskillige bjerge over 7-8000 meter, og vi krydser flere bjergpas. Undervejs oplever vi gamle forter, farverige markeder og den udsøgte, pakistanske gæstfrihed i landsbyerne.

Vores rejse begynder i det gamle kongerige, Chitral, og går til den berømte Hunzadal. Vi tager en afstikker op til den kinesiske grænse, hvorefter vi inviteres indenfor i landsbyerne i den afsidesliggende Skardudal.

Velkommen på en storslået og eventyrlig rejse til Pakistan!

Læs mere om vores rejse her