Palau – Stillehavsøer med koraler og UNESCO verdensarv

onsdag, d. 23. september 2020 - kl. 19:00

Palau byder på nogle af de flotteste muligheder for at snorkle og dykke. Ikke bare i Stillehavet, men i hele verden. Her er sorttippede revhajer. Her er vrag af japanske skibe og fly fra anden verdenskrig, som amerikanerne sænkede efter de havde vundet kontrollen med Palau. Her er klippeøer med lukkede søer og økosystemer, hvor ganske få besøgende får lov at snorkle mellem tusinder af store gyldne vandmænd i sort vand og total tavshed. Klippeøerne er UNESCO verdensarv.
Palau er et sted, hvor man kan spise alt fra flagermus til kæmpekrabber og farvestrålende fisk. Eller handle i supermarkedet. Et sted man kan bo på de flotteste ressorts på bryllupsrejse eller prioritere alle pengene på oplevelser under havet i stedet for på at bo.
Hvordan smager en flagermus ?
Hvordan kan man følge anden verdenskrigs fodspor rundt i Stillehavet med kanoner, sænkede skibe, tidligere fængsler og slagmarker fra land til land ?
Mette Ehlers Mikkelsen besøgte Palau i januar 2020 på sidste del af sin anden jordomrejse. Denne jordomrejse varede i 100 dage og bragte hende til over 20 lande, hun endnu ikke havde besøgt. Dermed har Mette rejst i alle lande i Stillehavet. Udover Palau, blev Mikronesien, Marshalløerne, Nauru, Kiribati, Vanuatu, Salomonøerne, Papau Ny Guinea og også Hawai besøg på denne rejsomrejse. Derfor er der selvfølgelig mulighed for at få rejsetips til dem alle. På tidligere rejser til Stillehavet blev Fiji og Tahiti besøgt første gang og Fiji, Samoa, Tonga og Tuvalu anden gang. Mette har nu rejst i 153 lande på 6 kontinenter og du kan læse og begge jordomrejser mm på rejseblog på www.expandingourhorizon.net