Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Rejser gennem Afrika under pandemien

onsdag, d. 18. august 2021 - kl. 19:00

Af DBK medlem Mette Ehlers:
Libyen, Burkina Faso, Niger, Sao Tomé, Guinea Buissau, Sudan, Syd Sudan, den Centralafrikanske Republik, Uganda, Rwanda, Den Demokratiske Republik Congo, Republikken Congo, Mali og Mauretanien. løbet af det seneste år har mange lande i Afrika været til at rejse i, hvis man testede inden ankomst. Mette har rejst i dem alle i løbet af det sidste år. Få inspiration og praktiske råd til selv at komme dertil nu. Få indsigt i hvordan livet er i de forskellige afrikanske lande lige nu, og hvordan rejselivet er der. Der er garanti for gode rejsehistorier, billeder, masser af nysgerrighed på og kærlighed til lande, mennesker og natur, samt lidt om hvordan det kan lade sig gøre stadig at rejse eller komme igang igen med dette kontinent.

Mette Ehlers Mikkelsen er Danmarks mest berejste kvinde iflg. De Berejstes Klub. Hun har rejst i 170/195 lande og boet i 7 lande i sammenlagt 8 år. Hun rejser helst med sine tre store børn, der også har været med på 3 af rejserne her, og med kæresten der også er med i DBK, og ellers gerne både selv og med andre internationale erfarne rejsende. Rejserne her er en blanding af alle rejseformer. Hun blander gerne forretning som bestyrelsesmedlem af virksomheder der arbejder internationalt og digitalt med rejselivet, og skriver gerne om sine rejser feks på www.expandingourhorizon.net , Instagram ExpandingOurHorizon og i bogen Kronisk Rejsefeber. Mette er bla interviewet om sine rejser af Www.everycountryintheworld.com af Henrik Jeppesen og på UTube af EveryPassportStamp af Stephan Krasowski / RapidTraveler, der begge har besøgt alle verdens lande. Engang imellem holder hun også foredrag om sine rejser, som her på Globen og i bla erhvervsnetværk.