Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Tadsjikistan Afghanistan, Kirgisistan. Roadtrip på Pamir Highway

onsdag, d. 27. november 2019 - kl. 19:30

Søren Bonde, partner i Panorama Travel, tager dig med på et enestående road-trip gennem tre lande, som ser meget få turister. I firehjulstrækkere følger vi den legendariske Pamir Highway i et af verdens barskeste men også mest storslåede områder.
Landskabet skifter en del og byder blandt andet på safirblå søer, sneklædte bjerge, bløde grønne bakker og månelandskaber i nogle af verdens smukkeste bjergegne. Undervejs besøger vi idylliske landsbyer og passerer flere pas i over 4000 meters højde.

I Tadsjikistan krydser vi de majestætiske Pamirbjerge, møder de lokale og kommer tæt på deres traditionelle levevis. En del af ruten følger den ældgamle Silkevej i Wakhan-korridoren med imponerende borge fra Silkevejens barndom. Vi kører over Panj-floden og oplever et fredfyldt og idyllisk hjørne af Afghanistan, som er uberørt af Taliban. Det er som at rejse tilbage i tiden. I Kirgisistan bor vi som nomader i jurter med en imponerende udsigt til Peak Lenin (7134 m), og vi slutter af med et glimt af den ældgamle karavaneby Osh på kanten af Ferganadalen.
Velkommen på eventyr med Panorama Travel!
 
Læs mere om vores rejse her