Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Tag med 4270 km vandreeventyr på Pacific Crest Trail

onsdag, d. 10. juni 2020 - kl. 19:00

Et foredrag om eventyr under åben himmel, mental udvikling og om at rykke sine personlige grænser

Mit navn er Mikkel Mandrup Fogt, kendt på trailen som ‘Biz’, og i 2019 vandrede jeg 158 dage fra Mexico til Canada på den storslåede, amerikanske langdistance-vandresti Pacific Crest Trail.

THRU-HIKER er et foredrag, der tager dig med på et 5 måneder langt eventyr gennem det vestlige USA’s skoldhede ørkener, sneklædte bjergkæder og majestætiske skove. Gennem billeder, videoer og historier deler jeg mine oplevelser i et foredrag – der uden et poleret filter – bryder ind til kernen i rejsen mod at blive en ægte ‘thru-hiker’.

Foredraget fortælles i øjen-højde med publikummet og henvender sig til eventyrlystne sjæle i alle aldre – friluftsnørder eller ej.

THRU-HIKER er naturligvis oplagt til dem, der drømmer om længerevarende eventyr i naturen, men historierne og oplevelserne er i høj grad en fortælling om noget menneskeligt, som man ikke behøver være friluftsnørd for at kunne forholde sig til.

Foredraget er skabt med henblik på at give et indblik i den fysiske og mentale udvikling, der iværksættes, når man får rykket sine personlige grænser og arbejder benhårdt for at opnå sine mål.

Samtidig kan det bruges som som inspiration en til at bryde ud af hverdagens rammer og søge drømmene, selvom processen derhen til kan virke uoverskuelig.