Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Take-away mad fra Punjabi til halv pris

fredag, d. 6. august 2021 - kl. 17:00

Vores næsten-nabo, take-away restauranten Punjabi, åbner igen efter en længere nedlukning på grund af corona. Fredag den 6. august har de et særligt tilbud til Cafe Globens gæster: En ret efter eget valg til halv pris.

Bartenderen i Cafe Globen udleverer en talon som giver dig halv pris, og den bruger du når du bestiller og betaler i
Punjabi som ligger tyve meter fra cafeen.

Punjabi har et stort udvalg af indiske retter (nogle har en del chili, og det er angivet på menukortet). Desuden har de pizza, burgere, pitabrød og durum rulle. Du låner tallerken og bestik i cafeen. Tilbudet gælder kun fredag d. 6. august og kun til Cafe Globens gæster.