AFLYST – Trekking, kultur og pilgrimsvandring i Japan v Jysk Rejsebureau. Dansk rejseleder

tirsdag, d. 12. maj 2020 - kl. 19:00

Japan er et fantastisk land med store kontraster, og på Jysk Rejsebureaus aktive rundrejse med dansk rejseleder oplever vi både de travle storbyer og den smukke natur når vi trekker ad nogle af landets gamle post- og pilgrimsruter.
Vi rejser sammen fra København til Japans hovedstad, Tokyo. Her skal vi smage på masser af lokale specialiteter og udforske byen i eget tempo.

Fra den pulserende hovedstad går turen til Togakushi, hvor vi overnatter på en ryokan – et traditionelt overnatningssted med japanskindrettede værelser med tatami måtter og futonmadrasser på gulvet.

Klæd om til yukata (japansk bomuldskimono) og nyd de varme kilder (onsen). Næste dag venter der en fantastisk vandre dag, hvor vi trekker under ældgamle cedertræer til templer langs Ninja-stien.

Herefter går turen til den lille bjergby, Kiso-Fukushima. De næste to dage skal vi vandre langs den gamle postrute på to dele af Nakasendo-stien gennem bambus- og cedertræsskove og charmerende landsbyer med smukke træhuse fra Edo-perioden.

Vi lægger de japanske alper bag os og sætter kursen mod Kyoto, Japans gamle kejserby, der med sine over 2.000 templer er en del af UNESCOs verdensarv. Vi går på opdagelse på Nishiki-markedet, i Gion-kvarteret samt nogle af de mange templer.

Fra Kyoto sættes kursen mod Stillehavskysten, hvor vi skal trekke nogle af de smukkeste sektioner af den legendariske pilgrimsrute Kumano Kodo.

Efter fire dage med fantastisk vandring på Kumano Kodo, og nok med lidt ømme ben og rygsækken fyldt med fantastiske oplevelser, går turen tilbage til København.

Jeg glæder mig meget til at være rejseleder på denne tur og få muligheden for at introducere jer for et land der står mit hjerte meget nært, og på denne aften ser jeg frem til at besvare de spørgsmål I måtte have i forhold til grupperejsen.

Mange hilsener,
Maya Vesely