Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Verdens bedste rejseland. 6 uger i New Zealand

tirsdag, d. 15. september 2020 - kl. 19:00

Jakob Linaa Jensen har været i 143 lande på syv kontinenter. To gange på Antarktis. Men da han kom til New Zealand var der ikke længere nogen tvivl om, hvad der er verdens bedste rejseland. New Zealand bjergtog ham med sin smukke natur, venlige mennesker og uendelige muligheder for roadtrips. Stort set hver en vej var et nyt eventyr. Tag med til springende gejsere og boblende mudderpøle i nord. Oplev vinmarker, vilde kyster og ensomme fyrtårne. Derefter går det til Sydøen med de høje bjerge, enorme gletschere og et spektakulært dyreliv med søløver, albatrosser og pingviner. Undervejs er der tid til at smage på lokale øl, møde venlige mennesker og i det hele taget nyde alt, dette land har at byde på. New Zealand går i sjælen.