Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

AFLYST – Covid-19 – Vinsmagning med Italienske økologiske vine

tirsdag, d. 24. marts 2020 - kl. 19:00

La Mano Verde producer 3 forskellige vine af Barbera druer på vingården som er beliggende i Asti distriktet, derfor bliver vinen til Barbera d´Asti

Ved smagningen serveres 6 forskellige vine.
Terra Rossa: Vi smager 3 vine produceret på Terra Cotta krukker. Først lagret 12 måneder på krukker hvorefter de ligger 12 måneder på flaske. Cento Ceppi: Vi smager 2 vine produceret på Franske Egefade. Disse er laget 12 måneder på egefade hvorefter de ligger 12 måneder på flaske. Suma Ansema: Vi smager 1 vin produceret på Stålfad, Vinene har været 8 mdr på stålfag før den kommes på flaske.

Ved vinsmagningen vil der foruden disse 6 vine være en lille tallerken med pølse og oste samt brød.

Prisen for arrangementet er 200,-
Tilmelding foregår på denne side og er først gældende når caféen har modtaget overførsel på konto: 5017 0001200954.

Tilmeldte:

  • Isabella Comas (2)
  • Joan Henriksen (3)

Booking er ikke længere tilladt til denne dato.