Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Virtuelt foredrag om Reunion – fransk territorie i det indiske ocean

fredag, d. 15. maj 2020 - kl. 11:40

Reunion er en af verdens smukkeste øer. Virtuelt foredrag om vulkanøen med både bjerge, lava, strande, dykning og alt det bedste fra det franske køkken og kultur. Et sikkert rejsemål i det indiske ocean, der kan nåes via Paris med franske flyselskaber. Søren Fodgaard holder oplæg. Ole Petersen filmer.