Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Webinar: Nepal – Kipling Travel

torsdag, d. 4. februar 2021 - kl. 19:30

Kære Café Globens gæster, Vi lancerer nu en række virtuelle rejseforedrag. Vi vil rigtig gerne blive ved med at give jer muligheden for at blive inspireret til rejser; at drømme jer ud i verden; at mindes skønne rejseoplevelser og ikke mindst planlægge næste tur. Derfor kommer her link til et virtuelt foredrag fra Kipling Travel , hvor Lars Gundersen i årevis har brugt Café Globen som rammen om informationsaftener til sine rejser.
Kom med Kipling Travel på webinar, online foredrag på ZOOM og hør om Annapurna, Manaslu Langtang og Everest base camp trekkingturene. Vi ha selv vandret Nepal tyndt på utallige trekkingture gennem mere end 30 år, og deler gerne viden ud om verdens bedste vandre-destination.
Eller som det gamle indiske ordsprog siger: “Selv 100 af gudernes æoner er ikke nok til at udmale Himalayas underfulde verden.”
Der er god tid til at stille spørgsmål efterfølgende.
Tilmelding er nødvendig, og Kipling sender en mail med link og adgang til webinaret.
Dato:
4. februar 2021 · Kl. 19:30 – 20:30
Sted:
ZOOM