Yavero-floden i gummibåd, ved Kondor Rejser

tirsdag, d. 11. februar 2020 - kl. 19:00

The Speek will be In English – Rejseforedraget vil foregå på engelsk.

Til dette foredrag tager vi dig i ord og billeder med til et helt unikt og relativt uopdaget område dybt inde i den eksotiske Amazonas jungle.

Turen starter oppe i de høje Andesbjerge omgivet af snedækkede bjergtinder, hvorfra du føres ned i et naturreservat i Amazonas til området for den forsvundne og myteomspundne inkaby, Paititi, der betyder Byen af Guld. Via den mægtige Yavero-flod føres du i gummibåd gennem et bjergtagende landskab af frodig jungle med et helt utroligt fugleliv, forbi smukke vandfald og gennem den helt utrolige Pongo de Mainique-kløft til turens slutdestination; den glemte inkaruin, Machu Picchu, højt oppe på toppen af et bjerg i Andesbjergenes grønne regnskov.

Kun få andre har foretaget denne tur, inde i Amazonas-junglen, hvor der ingen veje er og hvor små samfund af isolerede indfødte stadig lever relativt upåvirket af den moderne verden.

Turen, der varer 11 dage, er for eventyreren, der ønsker en anderledes og autentisk rejseoplevelse, væk fra turisthorderne. Du kommer endda igennem et område, der er urørligt

Sværhedsgrad: Mediumsvær. Normal god kondition kræves til denne tur, og du skal kunne svømme.
Vi har haft alle aldersgrupper med på denne tur før, fra 13 til 77 år.

Denne rejse er udviklet af og opereres som de eneste af vores søsterbureau i Cusco, Peru. Rejsen er altså unik.

Foredraget varer cirka 90 minutter, inkl. 10 minutters pause undervejs, hvor man kan købe en kop kaffe eller et glas vin i cafeen.

Rejseforedraget vil foregå på engelsk.